Les entitats han estat unes grans damnificades en aquesta pandèmia, moltes de les quals han hagut de deixar de dur a terme la seva activitat de manera temporal o permanent i han patit una davallada d'ingressos.

El divendres 7 de maig, a la tarda, la Rambla de Figueres es va convertir en l'escenari del Mercat d'Entitats Juvenils de la ciutat organitzada pel Consell Local de Joventut de Figueres. Aquest esdeveniment, que havia de tenir lloc el dia 2 de maig dins de les Fires i Festes de la Santa Creu, va ser anul·lat pel mal temps que s'havia previst. «L'objectiu d'aquesta iniciativa és donar un espai on les entitats puguin ser visibles al jovent de la ciutat, ja que aquest any no han pogut donar-se a conèixer d'una altra manera a la festa major» explica Tito Barba, membre de la junta del Consell Local de Joventut.

Un total de nou entitats van participar en aquest mercat: l'Associació Comunitària Anti-Sida, el Centre de lleure El Dofí, el CB Escolàpies Figueres, la Colla Castellera de Figueres, l'associació d'arts escèniques A Mossegades, l'Associació Els Pastorets de Figueres, La Forja - Jovent Revolucionari a l'Alt Empordà, La Figa i l'AEIG Xiprers al Vent. «Com a novetat tenim la participació d'entitats que no formen part del CLJ Figueres, com és el cas de clubs esportius, per tal d'intentar representar al màxim els joves de la ciutat» afirma Ona Cabello, membre de la junta del Consell.

Com si fos una gimcana, amb la col·laboració de Comerç Figueres i el Museu del Joguet de Catalunya, es va obsequiar amb una Baldufa de Figueres a tots els assistents que omplissin una targeta amb gomets que donaven les entitats.

Veure Galeria

GMv2_fin|pTipoComp=fotos&pIdGaleria=609645b36abc862f7125dca3|GMv2_fin