La patronal Fecasarm ha assegurat que la Generalitat els ha traslladat la intenció de permetre la reobertura de l'oci nocturn d'aquí dos mesos, una mesura que ha criticat durament. "És del tot inacceptable que l'Administració ens mantingui tancats dos mesos més quan els nostres locals ja n'acumulen 20 havent rebut uns ajuts insignificants", s'ha queixat el directiu de Fecasarm i president de l'Associació Provincial de Restauració i Oci Nocturn de Tarragona, Eduard Abenójar. El directiu ha afegit que no s'ha concretat en quines condicions i ha recordat que el sector depèn de l'estiu. Segons Fecasarm, el Govern preveu aprovar el pla sectorial la setmana que ve després de quasi un any.

Tot i així, considera que aquest pla no tindrà "cap eficàcia real" ja que només entrarà en vigor quan ho determini el Departament de Salut i no es calcula que sigui fins d'aquí un mes i mig o dos, segons els ha comunicat la secretària general d'Interior, Elisabeth Abad. "I tot això amb el risc afegit de que si les dades epidemiològiques van a pitjor encara es retardi encara més la reobertura", adverteix el sector.

El secretari general de la Fecasarm, Joaquim Boadas, ha comentat que els responsables de la patronal han sortit "molt decebuts" de la reunió amb la Generalitat. Segons critica l'entitat, aquest pla sectorial igualment no inclou les condicions en les quals es podrà treballar, ni els aforaments ni si es podrà disposar de pista de ball o caldrà fer testos previs.

D'altra banda, la Fecasarm també ha mostrat el seu malestar en considerar que l'administració no "aprofita" les proves pilot fetes al Palau Sant Jordi, amb motiu del concert de Love of Lesbian, ni de la Sala Apolo i ha tornat a reivindicar que els locals ofereixen "un 99,9% de seguretat" davant les festes il·legals.