Els infermers de l'Àrea Bàsica de Salut de Figueres Manoli Rebollo i Albert Teba estan a la primera línia de les vacunacions contra la Covid-19 des del primer dia.

Com va el ritme de vacunacions?

Va molt bé, tothom es mostra content que els truquem i els citem per venir a vacunar-se. Totes les vacunes que ens arriben les posem, totes, cada setmana, tant AstraZeneca com Pfizer. Anem al ritme que ens marca el Departament de Salut, seguint la disponibilitat de les vacunes que ens arriben.

Quin consell donen a aquelles persones que mostren reticències a vacunar-se?

Com a sanitaris, volem animar tothom que vingui a posar-se la vacuna. Sabem que les vacunes són la solució a aquesta pandèmia i salven vides. Són molt importants. Recomanem que tothom s'informi bé a través de fonts fidedignes i rigoroses.

El Molí de l'Anguila ha esdevingut un centre de vacunacions. Quin és l'ambient que es respira, aquí?

Nosaltres, com a sanitaris, estem vacunats i animem tothom a vacunar-se. Ens omple de felicitat veure els nostres pacients quan venen a posar-se la primera dosi i també la segona i quan veiem que les reaccions són molt poques. Realment, les vacunes són la solució. La pitjor vacuna és aquella que no es posa. Si tots ens vacunem, podrem passar pantalla en aquesta situació que estem vivint.