El Teatre Municipal de Roses acull el dimecres i el dijous, 5 i 6 de maig, entre les 9 i les 15 hores (dimecres) i les 13 i 19 hores (dijous), la realització d'un cribatge massiu per a la detecció de possibles casos de Covid 19 entre persones asimptomàtiques. Els alts índex de casos positius comptabilitzats les darreres setmanes a la població fan recomanable la realització d'aquesta prova per aturar els contagis.

Aquest migdia ha tingut lloc una reunió telemàtica entre l'alcaldessa, Montse Mindan, el regidor de Sanitat, Marc Danés, i el director operatiu del Sector Sanitari de Girona Nord, Josep Carreras, per fer un seguiment específic sobre la incidència de la Covid-19 en el municipi. Els alts índex de risc i de la taxa de contagi que s'han produït a Roses durant les darreres setmanes, han motivat la decisió de realitzar un cribatge massiu entre la població, que tindrà lloc dimecres i dijous d'aquesta mateixa setmana.

El cribatge es realitzarà entre persones d'entre 16 i 60 anys, asimptomàtiques, que no hagin passat la COVID-19 en els darrers 3 mesos i que no hagin rebut cap dosi de vacunació. Les persones interessades a participar només cal que es presentin dins l'horari establert (de 9 a 15 h el dimecres i de 13 a 19 h el dijous) al Teatre Municipal, on se'ls subministrarà el kit d'autopresa necessari per a la realització de la prova.

El regidor de Sanitat de Roses, Marc Danés, fa una crida a participar en aquest cribatge, ja que "detectar en el moment actual possibles casos positius entre persones asimptomàtiques és de gran importància per aconseguir tallar l'evolució del contagis i la propagació de la malatia que estem experimentant a Roses des de fa dies".