La Biblioteca de Castelló d'Empúries se suma a la campanya Canvia el xip: recicla'ls!, una campanya de l'Agència de Residus de Catalunya per conscienciar i sensibilitzar del reciclatge dels aparells elèctrics i electrònics.

Per aquest motiu el dimecres 5 de maig a les 17'00 h es realitzarà un Contacontes i mag: A través de la màgia, un divertit conte i un original taller, descobrireu la importància de reciclar i llençar correctament els aparells elèctrics i electrònics. Perquè si canviem el xip, cuidem el nostre planeta!

Es tracta d'una activitat adreçada a nenes i nens de 4 a 10 anys. Les places són limitades i cal inscripció prèvia a través de: https://castelloempuriabrava.koobin.com/

I del dimarts 15 de juny al divendres 18 de juny una exposició interactiva Canvia el xip: recicla'ls!. Amb aquesta mostra descobrirem què són els aparells elèctrics i electrònics i com gestionar-los quan s'acaba la seva vida útil.

Cal portar el mòbil per accedir als continguts interactius.

A partir del 15 de juny la biblioteca Ramon Bordas i Estragués serà una de les 120 biblioteques de Catalunya que passarà a ser un nou punt de recollida RAEE.