20 de abril de 2021
20.04.2021
L'Empordà
Roses

Roses celebra la Mostra del Vi de la DO Empordà a la porta de mar de la Ciutadella

L'activitat d'aquest diumenge s'emmarca en la programació del Festival Vívid

20.04.2021 | 12:43
La Mostra del Vi torna a Roses.

El Vívid ofereix durant el mes d'abril i el primer cap de setmana del mes de maig, una selecció de les propostes enoturístiques més singulars que es poden viure a la Costa Brava. Roses hi és present amb un programa en format híbrid que combina les activitats virtuals i presencials. Una magnífica oportunitat per conèixer la riquesa vinícola del municipi des de diferents vessants i el bon saber fer dels seus productors, amb propostes que combinen cultura, patrimoni i natura organitzades per Turisme de Roses i cellers de la DO Empordà.
Mostra del Vi amb activitats per a totes les edats
 
En aquest marc del Vívid, la Mostra del Vi DO Empordà a Roses arriba enguany a la seva setena edició el diumenge 25 d'abril, continuant així amb l'objectiu de donar a conèixer els productes del territori i contribuir a la creixent interacció entre turisme i enologia. L'escenari escollit en aquesta ocasió serà l'esplanada situada davant de la porta de Mar de la Ciutadella de Roses, on, d'11 a 15 hores, es podran tastar diferents productes enològics elaborats per cellers de renom de les nostres comarques.
 
Les famílies podran passar també una bona estona participant a les activitats Vi-Kids, amb la participació a tallers artístics relacionats amb el món del vi. Els més petits també hi tindran cabuda, gràcies al taller d'artesania que es realitzarà a la zona Vi-Baby per a menors de 3 anys.
 
 Altres membres del Club de màrqueting Ruta del Vi DO Empordà del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona, també organitzen activitats a Roses en el marc del Vívid. És el cas de les visites a vinyes del Cap de Creus on es marida la història enològica de l'Empordà amb un tast de vins; l'activitat d'observació d'ocells de vinya amb tast de vins; l'activitat familiar "El joc grec del vi" a la Ciutadella, que permet conèixer d'una forma divertida com vivien i jugaven els nens d'altres èpoques; i les estades amb visites culturals temàtiques. Tota la informació d'aquestes activitats està disponible en aquest enllaç.
 
En el seu conjunt, el Vívid proposa en la seva setena edició una seixantena d'activitats enoturístiques que transformaran l'Alt i el Baix Empordà en l'epicentre de l'enoturisme de Catalunya. Sempre seguint tots els protocols sanitaris, majoritàriament a l'aire lliure i amb aforaments reduïts.
 
Aquesta iniciativa promocional impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, rep el suport i la participació del Consell Regulador de la DO Empordà, cellers de la DO Empordà, ajuntaments i empreses turístiques del territori, així com del centenar de socis que integren el Club de màrqueting de la Ruta del Vi DO Empordà.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent