El Club Nàutic l'Escala ha tancat el procés electoral dut a terme per a renovar la junta directiva. Com que només s’ha presentat una candidatura, encapçalada pel president dels darrers anys, Narcís Carreras, ha quedat elegida directament sense necessitat de celebrar eleccions.

La composició de la nova Junta Directiva del Club Nàutic l'Escala ja ha estat comunicada als candidats, als socis de l'entitat, al Registre d'Entitats Esportives de la Generalitat de Catalunya i a la Federació Catalana de Vela.

Al costat dels president Narcís Carreras Masafont hi ha Frederic Sampol Bergamo, vicepresident; Jordi Roca Rocasalva, secretari; Claude Louis Michel Verges, tresorer i Gerard Marín julià, comodor. A més dels delegats Pere Sala Parés (Esportiu); Ada Palau Oliveras (Recursos Humans); Miquel Negre Rouret (Infraestructures); Rafel Callol Solés (Seguretat i Medi Ambient); Josep Figueras Bosch (Imatge i atenció al soci); Jordi Carreras Planas (Pesca) i els vocals Josep Pallí Soler, Teresa Maria Astals Soler, Juan Carlos De Cruz Bara, Dolors Juvinyà Canal, Bernat Garrigós Castro i rafel Mundet Torres.

El Club Nàutic l’Escala va ser fundat el 24 de maig de 1968. “Naixia amb pocs socis en unes precàries instal·lacions al recent estrenat port de la Clota. A dia d'avui, el club compta amb prop de 700 socis, unes infraestructures de primer nivell i una àmplia oferta d'activitats, que han convertit el club en un punt de trobada d'aficionats al mar i a la nàutica a la Costa Brava”, segons explicava el periodista Oriol Puig en el llibre dels 50 anys d’història de l’entitat. El Club té una activa vida social i esportiva. Recentment ha presentat la nova secció de rem.