L’Àrea d’Acció Social de l’Ajuntament de Roses organitza un any més la ja històrica Festa de la Vellesa, adaptant la seva celebració a les actuals necessitats sanitàries.Tot i la dificultat associada a la crisi sanitària de la Covid-19, Roses no vol prescindir d’aquesta emblemàtica festa que, des de fa 73 anys, homenatja els seus avis i àvies.

Tanmateix, la festivitat ha hagut de patir algunes modificacions per fer-la més segura enguany. Els tradicionals actes i dinar popular se substitueixen per un concert a càrrec del músic Sam, que tindrà lloc al Teatre Municipal el proper 24 d'abril a les 19h, destinat a totes les persones majors de 70 anys empadronades al municipi.

L’any passat la celebració es va haver d’ajornar a causa de la irrupció de la pandèmia i el confinament domiciliari, traspassant-se al mes de setembre al teatre amb les adaptacions de programa i espais necessàries per garantir la seguretat i prevenció de totes les persones assistents.

Esther Bonaterra, regidora d’Acció Social de l’Ajuntament de Roses, remarca "la importància que té per a Roses mantenir aquesta festa. Les dificultats sobrevingudes l’any passat no ens van fer defallir en cap moment de la intenció de continuar dedicant aquest homenatge a la nostra gent gran i finalment vam poder-lo celebrar-lo, adaptat, al setembre. L’èxit d’assistència va testificar aquesta importància i per això enguany repetim el mateix format, que garanteix la seguretat dels assistents, tot esperant poder recuperar l’any que ve el programa habitual i compartir amb avis i àvies tota una jornada d’activitats i retrobament".

L'aforament serà limitat i, per tant, s'ha de reservar plaça prèviament per assistir-hi.