L’Àrea d’Acció Social de l’Ajuntament de Roses organitza un any més la ja històrica Festa de la Vellesa, que enguany arriba a la seva 73a edició, adaptant la seva celebració a les actuals necessitats sanitàries. Els tradicionals actes i dinar popular, se substitueixen per una audició a càrrec del músic Sam que tindrà lloc al Teatre Municipal, destinada a totes les persones majors de 70 anys empadronades al municipi. Cal fer reserva prèvia de plaça.

Tot i la dificultat associada a la crisi sanitària de la Covid-19, Roses no vol prescindir d’aquesta emblemàtica festa que, des de fa 73 anys, homenatja els seus avis i àvies. L’any passat la celebració es va haver d’ajornar a causa de la irrupció de la pandèmia i el confinament domiciliari, traspassant-se al mes de setembre al teatre amb les adaptacions de programa i espais necessàries per garantir la seguretat i prevenció de totes les persones assistents.

Davant l’èxit assolit amb la proposta de l’edició passada, el consistori repeteix enguany la fórmula de convidar totes les persones de més de 70 anys empadronades a Roses a un concert al Teatre Municipal. Aquest tindrà lloc el dissabte 24 d’abril, a les 19 h, i tornarà a comptar amb l’actuació del músic Sam, que oferirà una audició de música popular. Per assistir i facilitar l’organització de l’acte i garantir totes les mesures de prevenció necessàries, cal fer reserva prèvia. Aquesta es pot realitzar entre el 29 de març i el 9 d’abril, trucant al telèfon 972 15 29 26. L’aforament és limitat.

Esther Bonaterra, regidora d’Acció Social de l’Ajuntament de Roses, remarca "la importància que té per a Roses mantenir aquesta festa. Les dificultats sobrevingudes l’any passat no ens van fer defallir en cap moment de la intenció de continuar dedicant aquest homenatge a la nostra gent gran i finalment vam poder-lo celebrar-lo, adaptat, al setembre. L’èxit d’assistència va testificar aquesta importància i per això enguany repetim el mateix format, que garanteix la seguretat dels assistents, tot esperant poder recuperar l’any que ve el programa habitual i compartir amb avis i àvies tota una jornada d’activitats i retrobament".