L'onzena edició de la trobada Vilafant, Vila Educadora organitza aquest dissabte dia 20 la seva segona sessió amb el doctor en Filosofia i Professor emèrit de la Universitat de Girona, Joan Manuel del Pozo.

La conferència, titulada "Joves en un present complex i un futur obert", serà en format telemàtic a partir de les deu del matí. Com la resta de conferències de Vilafant, Vila Educadora, serà gravada i, posteriorment, difosa a les xarxes social per tal que pugui arribar a un públic més ampli.

Joan Manuel del Pozo

Joan Manuel del Pozo és doctor en Filosofia i Professor emèrit de la Universitat de Girona. Va ser membre cofundador i ha estat director de l’“Observatori d’Ètica Aplicada a l’acció social, psicoeducativa i sociosanitària”. La seva recerca es concentra en Ciceró entorn del qual ha fet diverses publicacions. És autor, entre altres llibres i articles, de l’assaig Educacionari, publicat per Ed. 62, una invitació a pensar i sentir l’educació a través de seixanta conceptes; i de l’assaig d’ètica urbana Ciutats de valors, ciutats valuoses, publicat per Ed. Barcino.