09 de març de 2021
09.03.2021
L'Empordà
Borrassà

Borrassà va reciclar l'any passat 404 kg de material tèxtil usat

Aquest projecte té per objectius contribuir a fomentar la integració de persones en situació o amb risc d'exclusió social

08.03.2021 | 19:03
El contenidor de Roba Amiga de Borrassà

Al contenidor taronja de la cooperativa Roba Amiga del municipi de Borrassà, situat en el punt d'aportació del carrer Figueres, l'any passat, els veïns hi van posar un total de 404 quilos, dels quals 289, el 71,5%, s'hi van portar el mes d'abril. Des de la seva posada en marxa, l'any 2015, s'ha reciclat un total de 6.804 quilos de material tèxtil fet servir, el que suposa una recollida per càpita global de 9,7 kg. En aquest contenidor, s'hi pot dipositar qualsevol producte tèxtil usat i en bon estat (roba de vestir, roba de la llar, sabates, bosses de mà i cinturons, entre altres).

Aquest projecte té per objectius contribuir a fomentar la integració de persones en situació o amb risc d'exclusió social; ajudar a reduir el volum de residus tèxtils que van a parar als abocadors o incineradores i oferir un nou servei als veïns, segons explica l'Ajuntament de Borrassà, que té Ferran Roquer com a alcalde.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent