02 de març de 2021
02.03.2021
L'Empordà
Figueres

Ja s'han bescanviat 857 vals de descompte de la campanya Comprem a Figueres

Els comerços amb més demanda són els de roba, parament de la llar, llibreries i objectes de regal

04.03.2021 | 10:55
Ja s'han bescanviat 857 vals de descompte de la campanya Comprem a Figueres

Amb la campanya es reparteixen un màxim de dos vals de descompte de 10 euros bescanviables en diferents establiments comercials, del sector serveis i d'hostaleria que han vist afectada la seva activitat durant la pandèmia

L'objectiu de la campanya és incentivar la compra al comerç local per part del col·lectiu de joves de la ciutat i de les persones més grans de 65 anys

Durant la primeres dues setmanes de la campanya Comprem a Figueres, una iniciativa que consisteix a incentivar la compra al comerç i als establiments locals de la ciutat que han vist afectada la seva activitat durant la pandèmia, s'han bescanviat 857 vals de descompte, el que suposa un total de més de 21.000 euros gastats a comerços de la ciutat. Els vals es poden bescanviar fins el 14 d'abril.

La iniciativa destinarà un total de gairebé 200.000 euros en forma de vals de descompte de 10 euros. Aquests vals van destinats a les persones empadronades a Figueres de la franja d'edat de 18 a 25 anys i de 65 anys o més (condicions en data 31 de desembre de 2020).

Per poder utilitzar el val de 10 euros cal fer una compra de com a mínim 20 euros, i també es poden utilitzar els dos vals per una compra superior a 40 euros. Els vals de descompte es podran descarregar telemàticament, a través de la plataforma online compremafigueres.figueres.cat o físicament, a l'Oficina de Turisme (de dilluns a divendres de 9.30 a 14 i de 14.30 a 18 h).

En total s'han adherit un centenar de comerços en aquesta campanya. Els adherits disposaran d'un cartell identificatiu.

La campanya Comprem a Figueres en col·laboració amb la Cambra de Comerç de Girona, s'emmarca dins del Pla de Reactivació Econòmica de la ciutat, elaborat per l'Ajuntament de Figueres i que s'està implementant des del mes d'abril de 2020.

La regidora de comerç, Ester Marcos, ha explicat que "ara més que mai hem de donar suport al comerç local, comprant a Figueres, perquè són els qui generen llocs de treball i els qui donen vida a la ciutat."

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent