23 de febrer de 2021
23.02.2021
L'Empordà
Figueres

La campanya 'Comprem a Figueres' bescanvia 300 vals en una setmana

Els comerços amb més demanda són els de roba, parament de la llar, llibreries i objectes de regal

23.02.2021 | 16:09
Els vals es recullen a l'Oficina de Turisme.

Durant la primera setmana de la campanya 'Comprem a Figueres', una iniciativa que consisteix a incentivar la compra al comerç i als establiments locals de la ciutat que han vist afectada la seva activitat durant la pandèmia, s'han bescanviat 300 vals de descompte, el que suposa un total de 3.000 euros gastats a comerços de la ciutat. Els vals es poden bescanviar fins el 14 d'abril.

Segons recorda l'Ajuntament en un comunicat, la iniciativa destinarà un total de gairebé 200.000 euros en forma de vals de descompte de 10 euros. Aquests vals van destinats a les persones empadronades a Figueres de la franja d'edat de 18 a 25 anys i de 65 anys o més.

Per poder utilitzar el val de 10 euros cal fer una compra de com a mínim 20 euros, i també es poden utilitzar els dos vals per una compra superior a 40 euros. Els vals de descompte es podran descarregar telemàticament, a través de la plataforma online compremafigueres.figueres.cat o físicament, a l'Oficina de Turisme.

En total s'han adherit un centenar de comerços en aquesta campanya. Els adherits disposaran d'un cartell identificatiu.

La campanya 'Comprem a Figueres', en col·laboració amb la Cambra de Comerç de Girona, s'emmarca dins del Pla de Reactivació Econòmica de la ciutat, elaborat per l'Ajuntament de Figueres i que s'està implementant des del mes d'abril de 2020.

La regidora de comerç, Ester Marcos, ha explicat que "ara més que mai hem de donar suport al comerç local, comprant a Figueres, perquè són els qui generen llocs de treball i els qui donen vida a la ciutat."

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent