Com va passar dijous passat, s'ha tornat a desplegar un ampli dispositiu policial al centre de Figueres per un acte electoral de Vox. A les 13 hores el president de la formació d'ultradreta, Santiago Abascal, ha fet un acte de campanya per les eleccions del 14F a la plaça de la Font Lluminosa. Per a l'acte, s'ha tancat l'accés a la plaça des dels carreres adjacents. Així, tant el carrer Nou com la Rambla es trobaven tallats des d'abans de migdia.

Comerciants i veïns de la zona s'han mostrat indignats pel dispositiu i el tancament de la plaça que impedia la circulació lliure dels vianants.

Agrupacions antifeixistes com La Forja havien convocat una concentració "per plantar cara al feixisme". Durant l'acte, desenes de persones es concentraven al als voltants de la plaça, a l'altra banda del cordó policial, a mostrar la seva indignació amb la presència de Vox a Figueres.

Diverses persones que s'han mostrat indignades per l'actuació policial, ja que s'han identificat diverses persones que passaven pel centre de Figueres en aquell moment. Dos joves han denunciat el tracte rebut.