01 de febrer de 2021
01.02.2021
L'Empordà
Figueres

El servei de Rehabilitació de l'Hospital de Figueres impulsa les sessions de treball virtuals

El professional pot veure el domicili del pacient i pot supervisar, si cal, les adaptacions de la llar

01.02.2021 | 10:01
Les sessions tenen una durada de 45 minuts aproximadament

El servei de Rehabilitació de l'Hospital de Figueres ha posat en marxa les sessions de treball virtuals per als pacients que no poden desplaçar-se fins al centre, sigui pel motiu que sigui i independentment de l'edat i el diagnòstic. D'aquesta manera, es pot continuar oferint atenció i seguiment a aquestes persones gràcies a les noves tecnologies.

Les sessions tenen una durada de 45 minuts aproximadament i van a càrrec d'un terapeuta del servei. Per a programar-les, prèviament s'acorda telefònicament amb el pacient l'horari i la freqüència de les videotrucades. El número total de sessions que rebrà cada pacient varia en funció de la teràpia que necessiti i, depenent del seu estat de salut, aquest pot estar sol o acompanyat.

La sessió virtual s'assembla molt a la presencial que aquesta persona podria fer a les instal·lacions de l'Hospital de Figueres (aprendre exercicis a fer i pautes a seguir) amb el valor afegit que el terapeuta pot veure el seu domicili i li pot donar consells per moure's o supervisar les adaptacions de la llar en el cas que sigui necessari. A més, el que es treballa durant aquests 45 minuts queda registrat a l'historial mèdic del pacient, com si s'hagués fet a l'Hospital de Figueres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent