La campanya Comprar a Vilafant té premi, tot i la situació de pandèmia aconsegueix estimular les compres i ha generat més de 4.000 compres als comerços del municipi, segons ha informat l'Ajuntament. Quan es van extreure els vint sobres dels premiats d'aquesta campanya hi havia dipositats 1.176 participacions.

Una de les novetats d'enguany era substituir la tradicional butlleta, testimoni d'una compra, per un sobre que es podia trobar en qualsevol dels trenta establiments adherits i que calia omplir amb tres tiquets de compra fets en tres establiments diferents de Vilafant. D'aquesta manera, des de l'Àrea de Promoció Econòmica s'ha apostat perquè els participants descobrissin el ventall comercial del qual disposa Vilafant, fent les seves compres en diferents establiments.

«Amb aquesta quarta campanya, hem buscat dinamitzar el comerç del nostre municipi. Omplir el sobre amb tres tiquets i de qualsevol import busca fomentar la rotació dels compradors, fent que molts d'ells hagin descobert gran part de les possibilitats comercials que tenim» destaca el regidor César González.

Els premis d'aquesta campanya també tenien voluntat de generar circulació comercial, per aquest motiu els guanyadors hauran de bescanviar la meitat del premi, 25 euros, en compres en comerços d'alimentació i 25 en serveis.

En aquesta quarta edició, s'ha aconseguit augmentar la participació dels establiments participants, passant dels 24 del 2019 als més de 30 aquest 2020. «Estem molt satisfets, ja que hem aconseguit la implicació de molts comerços del nostre municipi. Pensem que malgrat la difícil situació, provocada per la crisi sanitària i social de la Covid, hem aconseguit dinamitzar el nostre teixit comercial. Estem convençuts que hem contribuït a potenciar l'economia de Vilafant» destaca Consol Cantenys, alcaldessa de Vilafant.