El Centre Excursionista Empordanès qualifica d'"èxit" el primer concurs de fotografia entorn la vintena edició de La Mostra, Muntanya i Aventura. Un total de 200 participants han compartit imatges amb el hashtag

#lamostracee a Instagram.

Les fotos havien de complir amb el requisit de ser representatives de la muntanya i haver-se fet entre l'1 de desembre de 2020 i el 15 de gener de 2021. Entre aquestes el jurat ha escollit les 5 fotos guanyadores. Un jurat format per Josep Algans, Maria Alzamora i Jordi Meli, tots tres professionals de la fotografia, que han valorat en base als criteris que s'estipulaven a les bases del concurs com l'adequació a la temàtica, l'originalitat i la qualitat tècnica.

Els autors i autores de les fotos guanyadores han estat; Nil Falgarona, amb una foto practicant escalada a Darnius, Yasin Khatira a Lac Blanc de Chamonix-Mont-Blanc, Alba Falgarona amb una foto des de Bastiments, Cristina Rodríguez des del Pantà de Santa Fe del Montseny i Ester Ferrusola, al Lai Blau, Suïssa.

Les 5 fotografies guanyadores s'exposaran durant els actes de La Mostra que començarà el proper 28 de gener i s'allargarà fins el 7 de febrer.