A partir de demà divendres, els establiments de Figueres poden adherir-se a la campanya “Comprem a Figueres”. Organitzada pet l’Ajuntament de la ciutat per fomentar la compra al comerç local. La campanya consisteix en incentivar la compra al comerç i als establiments locals que han vist afectada la seva activitat durant la pandèmia. Es destinaran un total de gairebé 200.000 euros per a vals de descompte de 10 euros. Les persones empadronades a Figueres d'entre la franja d'edat de 18 a 25 anys i de 65 anys o més (fins a data 31 de desembre de 2020), podran adquirir dos vals de 10 euros per a destinar al comerç i establiments locals.

Per tal d'utilitzar el val de 10 euros cal fer una compra de com a mínim 20 euros, i també es poden utilitzar els dos vals per una compra superior a 40 euros. Els vals de descompte es podran descarregar a partir del 15 de febrer, telemàticament, a través de la plataforma online compremafigueres.figueres.cat o físicament, a l'Oficina de Turisme.

Els establiments es podran adherir a la campanya a través d'un formulari a la pàgina web compremafigueres.figueres.cat del 15 al 30 de gener. Els adherits a la campanya disposaran d'un cartell identificatiu. No poden tenir més de 49 treballadors, han d'estar donats d’alta en algun dels epígrafs admesos i han d’estar ubicats a Figueres.

La campanya s'emmarca dins del Pla de Reactivació Econòmica de la ciutat de Figueres elaborat per l'Ajuntament de Figueres i que s'està implementant des del mes d'abril. Compta amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Girona.