El PDeCAT (Partit Demòcrata Europeu Català) ha programat una nova xerrada aquest dimecres 13 de gener a les 7 de la tarda per tractar els efectes de la Covid-19 al sector turístic de les comarques gironines i en especial, quina ha de ser la gestió d'aquest sector clau per a l'econòmica catalana i gironina després de la pandèmia.

L’acte es podrà seguir de forma telemàtica a través dels canals digitals del partit i comptarà amb la participació de Jordi Martí, president de la Taula Gironina de Turisme i vicepresident d’ACAVe, Rosa Duran, guia de turisme i empresària turística, Enric Dotras, president del Gremi d’Hostaleria de Lloret de Mar i vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i Miquel Gotanegra, president de l’Associació de Càmpings de Girona, a més del cap de llista del PDeCAT a la demarcació de Girona, Jaume Dulsat.

Cicle de xerrades sectorials

Aquesta acció forma part d'un cicle de xerrades i debats telemàtics iniciat pel PDeCAT a les comarques gironines a principis d'aquest mes. La primera trobada celebrada el passat 4 de gener va tractar aspectes de salut i sanitat amb l'assistència de Dolors Costa, alcaldessa de Campdevànol i presidenta del Patronat de l'Hospital de Campdevànol i Mia Corominas, exalcalde d'Olot i metge a l'Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa.

Així mateix, el passat 7 de gener el PDeCAT va organitzar una segona trobada sectorial per parlar d'educació amb Irene Rigau, consellera d'Educació de la Generalitat, Sergi Miquel, diputat a Congrés, i Xavier Barranco, alcalde de Portbou i inspector d'ensenyament.

Durant les pròximes setmanes la candidatura del PDeCAT a les comarques gironines té previst programa més xerrades en àmbits que afecten la demarcació com sector agrari, seguretat ciutadana, economia, benestar social i esports.