El passat 16 de desembre va finalitzar la campanya "Viu, compra i diverteix-te a Llançà" amb el sorteig de premis entre els nens i nenes que han aconseguit completar l'àlbum de cromos.

La campanya consistia en un àlbum de cromos en el que, a través dos personatges clàssics com són els gegants de Llançà (en Vicenç i la Carme), les famílies s'endinsaven en la descoberta del municipi a través de diferents recomanacions de conductes cíviques.

L'objectiu d'aquest projecte era doble: Conscienciar la població local, a través dels nens, de la importància de cuidar el poble i incentivar a les families residents que fessin les seves compres al municipi contribuint així al desenvolupament econòmic local.

Segons informa l'Ajuntament de Llançà, les dades desmostren que els objectius s'han assolit. Dels gairebé 400 àlbums repartits, 85 s'han finalitzat i han entrat a formar part del sorteig dels premis oferts pels 21 establiments participants. Si tenim en compte que per completar l'àlbum cada família havia de generar una despesa aproximada del 180 euros al municipi, tenim un total aproximat de 15.000 euros de despesa generada al municipi durant un període de dos mesos.

Cal tenir present també que, vist el període en que s'ha dut a terme la campanya (de 15 d'octubre a 15 de desembre), la campanya ha servit també per donar suport al teixit comercial del municipi desprès d'una temporada d'estiu marcada per l'afectació de la pandèmia de la Covid-19.