16 de desembre de 2020
16.12.2020
L'Empordà
L'Armentera

L'Armentera també s'afegeix a l'energia fotovoltaica

El projecte municipal ja ha rebut l'aprovació definitiva per a aplicar-se

17.12.2020 | 09:32
L'Armentera farà com a Borrassà

La fesomia d'alguns teulats de l'Armentera, com el de la casa de la vila o l'escola, presentarà ben aviat una novetat: l'energia solar. El ple de l'Ajuntament ha aprovat definitivament el projecte per a dues instal·lacions fotovoltaiques en autoconsum instantani en aquests dos equipaments. El 6 de febrer passat, s'havia aprovat inicialment aquest projecte.
D'aquesta manera, el municipi fluvianenc se suma a altres de la comarca que ja han aprovat l'aplicació de les plaques solars a les teulades dels edificis públics.

Aposta per les renovables

L'aposta dels municipis altempordanesos per la producció d'energia renovable i, concretament, de l'obtenció d'energia elèctrica, a partir d'energia solar fotovoltaica, respon a l'opció d'aquests pobles per a una font d'energia renovable, inesgotable i no contaminant.
Una gran part d'aquesta energia elèctrica es destina a l'autoconsum i la resta es vessa a la xarxa elèctrica. L'energia solar és sostenible, neta i renovable. El projecte al qual s'adapten els municipis té beneficis ambientals i alhora permet reduir costos.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent