04 de desembre de 2020
04.12.2020
L'Empordà
Castelló d'Empúries

Castelló d'Empúries fa una campanya de recollida de material per a refugiats

Els voluntaris es troben als Espais Joves i als locals parroquials per rebre les donacions

04.12.2020 | 08:18
Els volunaris es troben als Espais Joves i als locals parroquials per rebre les donacions.

Amb el lema Castelló pels Refugiats, Acció Solidària de Castelló d'Empúries i l'ONG No Name Kitchen han engegat una campanya de solidaritat amb les persones que han hagut de fugir del terror als seus països, i que es troben refugiades, per proporcionar-los roba i materials que els poden ser necessaris. Les dues entitats promotores de la campanya compten amb el suport de Càritas Diocesana de Castelló d'Empúries i també de l'Ajuntament del municipi, a més d'entre sis i vuit voluntaris que ajuden en la recollida.

Demanen jaquetes i anoracs, sacs de dormir, tendes de campa­nya, motxilles, pantalons de les talles M, L i XL, mantes i samarretes de les talles M, L i XL. Els impulsors de la campanya informen que només es recolliran aquells articles i materials que siguin aprofitables i que estiguin en bon estat.

Els punts de recollida són els Espais Joves del Municipi, en l'horari d'obertura habitual, i també els locals parroquials, en aquest cas els dilluns de 4 a 6 de la tarda. S'hi pot anar fins al 7 de desembre.

«La situació que viuen els refugiats entre la frontera de Bòsnia i Croàcia és crítica. Per a ells, travessar aquesta frontera és l'últim pas del camí i el més difícil abans d'arribar a la Unió Europea. Ens tornem a posar en moviment des d'Acció Solidària i amb la complicitat i ajuda de l'ONG No Name Kitchen i us animem a tots i a totes a participar en aquesta campanya breu i específica que encetem». Aquest és el missatge que han llançat els organitzadors de la iniciativa benèfica per animar tothom a fer les seves aportacions.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent