L'exconsellera Dolors Bassa ha assegurat que la decisió del Tribunal Suprem (TS) de revocar el tercer grau als presos de l'1-O "cau com una llosa" perquè per primera vegada tenia cinc nits per dormir a casa.

En unes declaracions aquest divendres a TV3, Dolors Bassa, igual com Carme Forcadell, ha dit que ha conegut la decisió del Suprem pels mitjans de comunicació: "En el moment que jo era al despatx treballant ja em sortia l'alerta a l'ordinador de la notícia del diari".

Ha afirmat que aquest matí Forcadell i ella estaven contentes i que s'han trucat perquè, amb el pont, tenien permís fins dimecres a la nit, per això diu que la sentència "cau com una llosa justament avui".

A més, ha retret que "encara no li han enviat res" en relació amb la revocació, i que ha tingut accés a la interlocutòria gràcies als periodistes que l'han enviada.

"Suposo que ara em trucaran de la presó i em diran si he de ser allà d'aquí dues hores com els homes, o si realment puc tornar dimecres com deia el permís que m'havien donat", ha resolt.