02 de desembre de 2020
02.12.2020
L'Empordà
Figueres

El Grup Iris lliura els premis especials de la cinquena Cursa de la Dona de Figueres

S'ha fet un reconeixement a la participant inscrita de més edat, Maria Riera Martí i a la de menys edat Elna Frigola Portas

02.12.2020 | 16:50
Elna Frigola Portas va néixer el 2 de novembre

El Grup Iris ha llliurat els premis especials de la cinquena Cursa de la Dona de Figueres,  el premi a la seva participant inscrita de més edat que aquest any ha estat la Maria Riera Martí, que es va inscriure a la cursa amb el dorsal 226. "Ens fa sentir molt especials que us apunteu a la nostra cursa, aquests actes de solidaritat són molt importants per a poder tirar endavant la nostra associació" recoreda la presidenta de l'associació Lídia Albert.


Premi especial a la participant de més edat.

També cada any es fa un detall a la participant inscrita més petita i aquest any ha estat el torn de l'Elna Frigola Portas, que va néixer el 2 de novembre i en la cursa d'enguany tenia el dorsal 1714. Des de l'associació mostren la satisfacció de poder donar aquest premi ja que "ens fa sentir molt especials que apunteu a la nostra cursa a la vostra filla recent nascuda".

Els premiats del segon sorteig de la cursa de la dona, que va tenir lloc el passat 30 de novembre, poden consultar els números premiats a les xarxes del Grup Iris.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent