01 de desembre de 2020
01.12.2020
L'Empordà
Roses

Roses finalitza l'arranjament entre el carrer del Greco i l'avinguda Santa Bàrbara

Els treballs han comptat amb un pressupost de 40.245 euros

01.12.2020 | 13:27
La pavimentació s'ha fet amb formigó vist i raspallat

A Roses han finalitzat les obres d'adequació del pas existent entre el carrer d'El Greco i l'avinguda Santa Bàrbara, destinat a millorar el pas i la seguretat de vianants i la comunicació entre aquests dos carrers de la urbanització de Canyelles. Els treballs han comptat amb un pressupost de 40.245 euros.

L'Ajuntament de Roses ha dut a terme aquest projecte en un espai que, fins ara, presentava un aspecte deteriorat i dificultats d'accés. Conservava algunes restes de pavimentació en un tram, mentre que a la resta es mantenia el terreny natural amb vegetació i arrossegament de terres, roques sortints, etc, que dificultaven i entorpien el trànsit normal de persones.

En tractar-se d'un pas amb només 2 metres d'amplada i un fort desnivell de 15 metres en 70 metres lineals, s'ha optat per la construcció d'escales i replans adaptats a les pendents naturals existents. La pavimentació s'ha fet amb formigó vist i raspallat, i s'ha instal·lat la xarxa d'enllumenat públic i les lluminàries necessàries per millorar la visibilitat i seguretat dels veïns.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent