En total a Catalunya han pujat els grups escolars confinats fins a 902. Segons les dades del Departament d'Educació, representen l'1,25% del total. Hi ha 22.057 persones confinades, d'aquestes, 21.025 són alumnes, 996 docents i personal d'administració i serveis i 36 personal extern. En els darrers deu dies s'han confirmat 2.166 positius, 1.975 entre alumnat, 182 entre docents i personal d'administració i 9 entre personal extern.

A l'Alt Empordà la situació s'ha mantingut estable les darreres setmanes i, en comparació amb l'últim balanç, actualment hi ha la meitat de grups escolars confinats. Segons les dades d'Educació, el 87% dels centres educatius de la comarca no estan confinats i estan fent l'activitat amb normalitat. Només 17 dels 127 centres educatius tenen algun grup escolar confinat.

La Jonquera és actualment el municipi més afectat, amb més de 100 persones confinades en dos dels tres centres educatius del municipi. Hi ha tres grups confinats a l'Institut (impliquen a 64 persones) i dos a l'escola Josep Peñuelas del Río (impliquen a 38 persones).

Tant al Port de la Selva com a Sant Climent Sescebes tenen un grup confinat a l'única escola del municipi. A l'escola Les Clisques - ZER Cap de Creus, del Port de la Selva, afecta 27 persones i a l'escola Sant Sebastià - ZER Requesens, de Sant Climent Sescebes, a 28.

En percentate, tot seguit hi ha Castelló d'Empúries, amb un 40% dels centres educatius amb grups escolars confinats. A l'escola Ruiz Amado i a la Joana d'Empúries tenen, cadascuna, un grup confinat. En el primer cas afecta 34 persones i, en el segon, 20.