L'oficina de Correus a Figueres disposa del servei de Cita Prèvia de manera que els seus clients poden triar el dia i l'hora a la qual volen anar a la seva oficina i evitar cues.

El servei es pot sol·licitar a través de la web, www.correos.es, i l'elecció de l'hora i el dia generarà al client un codi que només haurà d'introduir en la màquina de torn situada en l'oficina per a ser atès de manera immediata. El sistema, en la seva petició, discrimina els trams horaris de mínima afluència de manera que el client pugui triar amb la garantia que serà atès a la seva arribada. Igualment contempla una finestra de temps, abans i després de l'hora sol·licitada, perquè si s'avança o endarrereix pugui ser atès igualment.

Aquesta moderna i completa funcionalitat permet als clients gestionar millor el seu temps i, al seu torn, les oficines poden dirigir-los a les hores de menor afluència.

A més, les persones de més de 65 anys disposen del número de telèfon d'Atenció al Client, 915 197 197, perquè puguin demanar cita prèvia en aquestes oficines, garantint encara més la seva seguretat.