L'Escala ha iniciat els treballs d'instal·lació de les grades retràctils de què disposarà la Sala Polivalent, amb capacitat per a 163 persones. Aquest va ser un dels projectes guanyadors de la darrera edició dels Pressupostos Participatius de l'Ajuntament.

Es tracta d'unes grades mòbils i plegables, que es poden complementar amb la instal·lació de cadires a la resta de l'espai en cas que es necessiti una major capacitat. Compta amb un total de 163 seients i il·luminació del passadís d'accés, millorant les condicions de comoditat i visibilitat per a l'espectador.

El projecte s'ha executat a partir de la darrera edició dels Pressupostos Participatius de l'Ajuntament de l'Escala, ja que va ser una de les propostes més votades per part dels veïns i veïnes. Suposa una inversió d'uns 75.000 euros i està previst que la instal·lació estigui finalitzada dins d'aquesta mateixa setmana.

Quan les grades estan plegades, queden a un dels laterals de l'espai, deixant tota la sala disponible per a altres activitats.