La Policia Local de Llançà acaba d'ampliar els seus serveis amb l'obertura de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) que servirà per a tramitar denúncies. Aquest nou servei està obert els dies laborables, des de les set del matí fins a dos quarts de tres de la tarda. Per accedir-hi, cal trucar i obtenir cita prèvia com a mesura preventiva mentre duri la pandèmia (telèfon 972 381 313).

L'obertura de l'OAC ha estat possible gràcies a l'estreta col·laboració entre la policia llançanenca i els Mossos d'Esquadra, que han estat els encarregats de formar l'agent que l'atén.

«Creiem que és un servei molt important per a la gent de poble de Llançà perquè no hagin de desplaçar-se a la comissaria de Figueres per a formular les seves denúncies. La intenció és que pel 2021 ampliem els serveis en horari de tarda, també», segons han explicat l'alcalde, Francesc Guisset, i el cap de la Policia Local, Òscar Soler. Els Mossos de Figueres, de qui depèn Llançà en la seva Àrea Bàsica Policial, han facilitat «la formació i ens ajuden a resoldre dubtes constantment. Ens coordinem pel tràmit i traspàs de totes les denuncies», afegeix Soler.

En aquesta OAC, ubicada a la prefectura policial del carrer de la Selva, es poden tramitar denúncies relacionades amb furts, robatoris a interior de vehicles i habitatges, danys, pèrdues i estafes, entre altres fets delictius que, en el moment de formular-les no tinguin autor conegut.