Vuit províncies del nord peninsular estan aquest dilluns, 16 de novembre, en avís de nivell groc (risc) per onatge. En concret, tindran avisos les costes d'Astúries, Cantàbria, Girona, la Corunya, Lugo, Pontevedra, Guipúscoa i Biscaia, segons la predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET).

A l'est de Catalunya i nord Balears s'esperen intervals de núvols amb possibles ruixats dispersos a la tarda, que seran més probables al litoral català, i no es descarten tempestes a Balears.

Pel que fa a les temperatures, les diürnes descendiran a l'extrem nord peninsular i vall de l'Ebre, mentre que augmentaran a Canàries. Les nocturnes també baixaran al nord-oest i a la resta s'esperen pocs canvis.

Finalment, el vent bufarà del nord a Empordà amb intervals de fort; serà de l'oest a l'est peninsular; del sud-oest girant a nord a Balears orientals i sud-oest amb intervals de fort a zones altes de les Canàries més occidentals; i fluix a la resta, rolando canviant de llevant a ponent a l'Estret.