Míriam Lanero ha estat escollida coordinadora comarcal de Junts a la comarca de l'Alt Empordà en les eleccions d'aquest passat cap de setmana, obertes a tots els afiliats.

La nova estructura compta també amb Josep Maria Bernils (responsable d'organització), Agustí Badosa (responsable de política municipal), i Júlia Gil (responsable d'afiliats). Marc Danés, Jordi Alcaide, Marc Claparols, Pere Giró, Carles Brugat i Rosa Pinadella completen l'equip.

«Presentem un equip que combina experiència i renovació, gent de diferents edats, alcaldes i regidors i persones relacionades amb la societat civil, professionals i emprenedors. En definitiva, una mostra representativa de la realitat de la comarca a la qual volem defensar», ha explicat Lanero.

Un dels objectius del nou equip és ampliar el nombre d'afiliats, incorporant persones independentistes que avui se senten òrfenes de partit i fomentar la seva participació.

En clau territorial, l'executiva assegura que «treballarà per disposar d'un programa propi a l'Alt Empordà, i així debatre i incorporar temes d'àmbit local i comarcal en futures convocatòries electorals».