09 de novembre de 2020
09.11.2020
L'Empordà
Figueres

L'Hospital de Figueres rep finançament de la Fundació 'la Caixa' per part de les obres d'adaptació a la Covid

Són 14.000 euros per adequar el box de la Unitat de Reanimació per poder atendre dos pacients alhora

09.11.2020 | 10:49
L'Hospital de Figueres rep finançament de la Fundació 'la Caixa' per part de les obres d'adaptació a la Covid

L'Hospital de Figueres ha rebut el suport de la Fundació "la Caixa" i CaixaBank per finançar part del cost de les obres d'adequació del servei d'Urgències a les noves necessitats generades per la Covid-19. La Fundació "la Caixa" aportarà 14.000 euros al projecte que seran canalitzats a través de l'Acció Social de CaixaBank.

En concret, la Fundació Salut Empordà farà servir aquests diners per adaptar el box de la Unitat de Reanimació, que atén pacients en aturada cardiorespiratòria. Actualment, aquest espai només pot acollir un pacient perquè no disposa de les mesures de seguretat i aïllament que exigeixen els protocols del coronavirus quan s'atén a més d'una persona en un espai reduït.

Les obres permetran dividir la Unitat en dues estances mitjançant una mampara mòbil i també s'instal·laran sistemes de pressió negativa independents per a cada pacient. En el cas que es produeixi una situació que requereixi l'ús unificat d'aquesta Unitat, el fet de disposar d'una mampara mòbil possibilitarà eliminar la partició fàcilment.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent