L'Ajuntament de Sant Pere Pescador ha estat beneficiari d'una subvenció de 1.944,88 euros, que li permet compensar una part de la despesa que es va fer durant el primer confinament, quan es va dotar de dispositius digitals a un grup d'alumnes de l'escola per tal que poguessin seguir les classes de manera telemàtica.

La Diputació de Girona va obrir una convocatòria de subvencions per al finançament d'accions de suport als centres eductius de màxima complexitat que més havien patit les conseqüències de la crisi de la Covid-19. En aquest cas, Sant Pere, en tenir un centre d'aquestes característiques, es va poder acollir a la sol·licitud dels ajuts.

L'Escola Llagut va engegar una iniciativa solidària, el juliol passat, per tal d'aconseguir la donació d'ordinadors portàtils per als alumnes de Cicle Superior. L'Ajuntament s'hi va implicar de ple, i també l'Ampa i particulars. L'objectiu havia de ser garantir que els alumnes disposessin del seu equip tecnològic. Francesc Xavier Rodríguez, coordinador d'Informàtica de l'escola, es va fer càrrec de fer la crida abans de l'inici del curs.