Aquests dies es comencen els treballs de manteniment del cementiri municipal de Castelló d'Empúries, per tal que estigui en òptimes condicions coincidint amb la festivitat de Tots Sants el proper dia 1 de novembre.

Atesa la situació actual i per minimitzar riscos de contagi, el cementiri mantindrà les mesures sanitàries seguint els protocols del Procicat: l'Ajuntament posarà a disposició del públic dispensadors de gel hidroalcohòlic en diferents punts, s'habilitarà un circuit d'entrada i sortida en el passadís principal, tothom podrà acostar-se als nínxols a dipositar-hi flors i fer-ne la neteja respectant la distància entre persones i, com és normatiu, és obligat l'ús de la mascareta.

Pel que fa a la utilització de les escales i/o altres eines, serà necessari desinfectar-se les mans abans i després de fer-ne ús. El personal de l'Ajuntament en farà una desinfecció periòdica, tot i així, es recomana que aquelles persones que puguin, que es portin el material de casa. Per últim es demana als visitants limitar el temps d'estada al cementiri i evitar els moments de màxima afluència de persones. L'horari del cementiri és de 8 h a 19 h .