Durant el pròxim cap de setmana, del 23 al 25 d'octubre, els trens de Rodalies de Catalunya veuran afectat el seu servei a causa de les de les obres executades per Adif a l'estació de Sants de Barcelona, segons ha informat la pròpia companyia ferroviària. Per facilitar la mobilitat dels viatgers, Renfe ha reprogramat el seu servei amb l'objectiu de minimitzar les afectacions als viatgers. Les modificacions a la línia R-11 entre Portbou i Barcelona-Sants afecten de la següent manera:

Els dies 23, 24 i 25, els trens iniciaran o finalitzaran el seu recorregut a l'Estació de França. Els usuaris amb origen o destinació Passeig de Gràcia i Sants disposen del metro des de l'estació de Clot-Aragó com a servei alternatiu, a més de la connexió de l'R1 i R2 des de Sants.

Durant aquests tres dies, a més de les restriccions explicades, les línies que circulen pel túnel de Passeig de Gràcia (R2 sud, R2 nord, R13, R14, R15, R16 i R17) veuran modificades les seves vies d'estacionament habitual. Durant aquestes afectacions els títols de transport de Rodalies seran vàlids per realitzar el transbordament a les estacions de Metro amb correspondència amb estacions de Rodalies.