Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya ha presentat a Agnès Lladó, alcaldessa de Figueres, al nou director de l’agència de l’ONCE a Figueres, Guillermo Fernández. L'acte s'ha fet a l'ajuntament de Figueres i també hi ha assistit Manel Caballero, anterior director de l’agència, recentment jubilat, i el president del Consell Territorial d’ONCE Catalunya, David Bernardo.

Guillermo Fernández, nascut a Barcelona fa 30 anys, afiliat a l’ONCE des dels set, és graduat en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra. Ha realitzat pràctiques professionals a l’agència EFE.

Ha estat agent venedor dels productes de joc de l’Organització a Barcelona: al barri d’Horta, Vall d’Hebron i a la Plaça de Lesseps. Des de gener de 2020 i fins al seu nomenament, el 31 d’agost com a director de l’ONCE a Figueres, ha estat subdirector de l’agència de l’ONCE a Granollers.

Guillermo és una persona implicada en el moviment associatiu de la discapacitat; especialment en el món dels joves. Dinamitzador de xerrades i conferències de treball en equip, lideratge, mediació i comunicació com a persona amb discapacitat (ceguesa total). També és esportista amb experiència internacional.

L’agència administrativa de l’ONCE a Figueres presta serveis a 160 afiliats i afiliades i compta amb 67 agents venedors dels diferents productes de joc responsable que comercialitza l’Organització.

L’ONCE Catalunya vol agrair a Manel Caballero els seus anys de dedicació professional a la casa i especialment reconèixer la seva excel·lent tasca al front de l’agència de Figueres.