17 de octubre de 2020
17.10.2020
L'Empordà
Castelló d'Empúries

Castelló subministra connexions als alumnes confinats

El centre educatiu i l'ajuntament es coordinen per cedir temporalment un router als estudiants perquè puguin seguir la formació

17.10.2020 | 11:13
Un dels routers cedits

El Departament d'Ensenyament de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries ha tornat a posar a disposició de l'alumnat del municipi els 40 routers amb connexió wifi per aquells estudiants que hagin de confinar-se.

El passat dimarts, 13 d'octubre, l'institut de Castelló d'Empúries havia de confinar deu grups del centre després que en els últims deu dies s'haguessin detectat tretze positius per covid-19, tres dels quals professors i personal docent i la resta alumnes. A banda d'aquest centre, l'escola Ruiz Amado també va tenir un grup confinat, després que es detectés un alumne positiu i fa unes setmanes, es van haver de confinar quatre grups de l'escola Joana d'Empúries després que un docent donés positiu.

Per tal que tots i totes les alumnes puguin fer el seguiment de la formació, l'Ajuntament, a petició de les direccions dels centres, facilitarà un router amb connexió wifi durant aproximadament deu dies, que correspon al temps de confinament dels alumnes.

Aquesta acció es podrà mantenir fins a final d'any, ja que la compra de 40 paquets de routers i línies de dades es va fer per aquest any 2020.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent