16 de octubre de 2020
16.10.2020
L'Empordà

El programa Treball i Formació genera vuit llocs de feina a la comarca

Es tracta de places de peó a diferents Ajuntaments

16.10.2020 | 11:26
El programa Treball i Formació genera vuit llocs de feina a la comarca

El Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) va obrir una convocatòria extraordinària del Programa Treball i Formació adreçada a ajuntaments i consells comarcals amb l'objectiu de millorar l'ocupabilitat d'aquelles persones que s'han quedat sense feina amb motiu de la crisi de la Covid-19.

Vuit ajuntaments de l'Alt Empordà van peticionar places per peó del programa a través del consell comarcal. Ara, la Generalitat de Catalunya ha aprovat aquestes convocatòries que permetran als ajuntaments d'Agullana, Bàscara, Colera, Maçanet de Cabrenys, Pont de Molins, Portbou, Vila-sacra i Vilamalla cercar un peó per desenvolupar diferents tasques.

Concretament, la mesura de Treball i Formació (Línia Covid-19) beneficiaria a les persones que han perdut la feina a partir del 16 de març de 2020, i a persones en risc de caure en situació d'atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació o subsidi ni ajuts.

El SOC subvenciona els contractes de treball, les accions formatives a realitzar de forma obligatòria durant el contracte i dins de l'horari laboral. El mateix Servei d'Ocupació s'encarrega de gestionar la presentació de candidats.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent