13 de octubre de 2020
13.10.2020
L'Empordà
Roses

Els centres educatius de Roses tenen tres grups-classe confinats

Nou alumnes també segueixen el confinament de manera individual

13.10.2020 | 15:41
Els confinaments tenen caràcter preventiu.

Els centres educatius de Roses comptabilitzen a data d'avui, dimarts 13 d'octubre, tres grups-classe confinats i 9 alumnes més confinats individualment, segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat.

Un dels grups confinats, pertanyent a l'escola Montserrat Vayreda, tornarà a les aules a fer classes presencials aquest mateix divendres, 16 d'octubre, un cop transcorreguts els dies de confinament preventiu marcat pels protocols sanitaris i després que tots els tests PCR practicats als integrants de la classe hagin resultat negatius.

Es preveu que els altres dos grups-classe confinats aquesta setmana, per la seva banda, tornin a l'activitat presencial el proper dilluns 19 d'octubre. En un d'ells, pertanyent a l'institut Illa de Rodes, no s'ha notificat tampoc cap cas positiu després de la realització dels PCR, mentre que el darrer grup, corresponent a l'escola Jaume Vicens Vives, està a l'espera dels resultats dels tests que s'han dut a terme aquest mateix matí.

A part d'aquests grups, 9 alumnes (1 de l'escola Narcís Monturiol i 8 del Centre Escolar Empordà), estan també confinats en els seus domicilis a l'espera de resultats de proves PCR realitzades.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent