05 de octubre de 2020
05.10.2020
L'Empordà
Llançà

Llançà incentiva el comerç amb una col·lecció de cromos

Amb la participació dels nens i nenes, cada client podrà obtenir, en dos mesos, enganxines per l'àlbum

05.10.2020 | 10:50
Àlbum dels gegants de Llançà, en Vicenç i la Carme

"Viu, compra i diverteix-te a Llançà" és el nom de la nova campanya de dinamització comercial que l'Ajuntament de Llançà, des de l'Àrea de Comerç i Promoció Econòmica, ha creat per tal de donar suport al teixit comercial del municipi desprès d'una temporada d'estiu marcada per l'afectació de la pandèmia de la Covid-19.

Aquesta campanya consisteix en l'edició d'un àlbum de cromos en el que, a través dos personatges clàssics com són els gegants de Llançà (en Vicenç i la Carme), els nens i nenes s'endinsaran en la descoberta del municipi a través de diferents recomanacions de conductes cíviques.

Així doncs, l'objectiu d'aquest projecte és doble. Per una banda, conscienciar la població local, a través dels nens, de la importància de cuidar el poble. Per l'altra, incentivar a les families residents que facin les seves compres al municipi contribuint així al desenvolupament econòmic local.

Un total de 500 àlbums de cromos es repartiran entre els nens i nenes de l'escola Pompeu Fabra Llançà per tal que aquests i les seves famílies aconsegueixin, durant un període de 2 mesos, les diferents enganxines fent les seves compres en qualsevol dels 21 establiments participants.

Cal destacar que al final de la campanya es farà un sorteig amb premis entre els nens i nenes que completin l'àlbum.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent