El nombre de grups escolars confinats per un positiu de Covid-19 és de 1.267, 20 més que els declarats dijous, segons les dades actualitzades del Departament d'Educació. En total, als centres educatius s'han detectat 3.157 positius, 376 més que en el darrer balanç. D'aquests, 2.809 entre alumnat, 329 entre docents i personal d'administració i serveis i 19 entre personal extern.

Pel que fa als confinats, n'hi ha un total de 30.128, 28.222 són alumnes, 1.640 docents i personal d'administració i 266 personal extern.

Alt Empordà

A la comarca hi ha 23 grups escolars confinats, tres menys respecte al darrer balanç d'ahir. A l'escola Joana Empúries de Castelló d'Empúries han desconfinat tres grups, després de confinar ahir fins a 5 grups, i tenen dos grups confinats. A Figueres, l'institut Olivar Gran també ha desconfinat un grup avui i ara en té tres, baixant el total de persones confinades fins a 85 (115). L'institut Alexandre Deulofeu ja no té cap grup confinat (ahir en tenia 1, i 20 persones) tot i que manté els quatre casos positius.

Per contra, l'escola Carme Guasch i Darné ha sumat un grup confinat respecte ahir, també ha passat a l'escola Josep Peñuelas del Rio de la Jonquera, que té 2 grups escolars confinats i 43 persones (21).

A l'escola Empúries de l'Escala, a la Llagut de Sant Pere Pescador i a l'institut de Vilafant han sumat un cas positiu cada una. En total, a l'Alt Empordà hi ha 42 casos positius (7 més que ahir).

Grups confinatsTotal de persones confinadesTotal de casos positiusBoadella i les Escaules

Boadella i les EscaulesCastelló d'Empúries

Castelló d'EmpúriesFigueres

FigueresLa Jonquera

La JonqueraPau

PauSant Miquel de Fluvià

Sant Miquel de FluviàVilafant

VilafantL'Armentera

L'ArmenteraL'Escala

L'EscalaFortià

FortiàRoses

RosesSant Pere Pescador

Sant Pere Pescador