El nombre de grups escolars confinats per un positiu de Covid-19, dos mes que els declarats aquest dilluns, segons dades del Departament d'Educació. En total, als centres educatius s'han detectat 3.992 positius des de l'inici de curs, 149 més que en el darrer balanç. D'aquests, 3.552 entre alumnat, 413 entre docents i personal d'administració i serveis i 27 entre personal extern.

Pel que fa als confinats, n'hi ha un total de 29.601, 27.859 alumnes, 1.488 docents i personal d'administració i 254 personal extern. Les persones en quarantena han pujat en 533, després de la baixada d'aquest dilluns. D'altra banda, continua tancat completament un centre a Catalunya, una llar d'infants a l'Hospitalet de Llobregat.

Alt Empordà

A la comarca hi ha 29 grups escolars confinats. L'institut El Pedró de l'Escala 5 grups confinats, el centre de la comarca que actualment té més, amb 134 persones confinades i un total de 3 positius.

L'escola Salvador Dalí de Figueres també ha registrat tres persones positives i s'han hagut de confinar tres grups escolars. També l'escola Parc de les Aigües ha hagut de confinar dos grups.A l'institut de Castelló d'Empúries

han registrat set casos positius i han confinat dos grups escolars més, respecte l'anterior balanç. A Vilafant, l'institut també ha hagut de confinar un grup.

L'escola Santa Cecília-ZER Les Salines de Boadella i les Escaules ja ha desconfinat el seu grup escolar, tot i que continuen amb un cas positiu. La Salle i l'institut Ramon Muntaner de Figueres també han desconfinat els grups que tenien. A l'escola Joana Empúries de Castelló d'Empúries han desconfinat un grup més i ara només tenen un confinat.

En total, a l'Alt Empordà hi ha 66 casos positius.

Grups confinatsTotal de persones confinadesTotal de casos positiusBoadella i les Escaules

Boadella i les EscaulesCastelló d'Empúries

Castelló d'EmpúriesFigueres

FigueresLa Jonquera

La JonqueraPau

PauSant Miquel de Fluvià

Sant Miquel de FluviàVilafant

VilafantL'Armentera

L'ArmenteraL'Escala

L'EscalaFortià

FortiàRoses

RosesSant Pere Pescador

Sant Pere PescadorVilamalla

Vilamalla