El nombre de grups escolars confinats per un positiu de Covid-19 és de 1.247, 46 més que els declarats dimecres, segons les dades actualitzades del Departament d'Educació. En total, als centres educatius s'han detectat 2.781 positius, 233 més que en el darrer balanç. D'aquests, 2.480 entre alumnat, 284 entre docents i personal d'administració i serveis i 17 entre personal extern.

Pel que fa als confinats, n'hi ha un total de 29.195, 27.285 són alumnes, 1.638 docents i personal d'administració i 272 personal extern. Els confinats han pujat en 1.287. Aquest dijous s'ha notificat el tancament de la llar d'infants Picarol de Vilagrasa (Urgell), que se suma a les de l'Hospitalet de Llobregat i Almenar i ja són tres els centres tancats.

Alt Empordà

A la comarca s'han registrat quatre nous grup escolars confinats, respecte el darrer balanç d'ahir. A l'escola Joana Empúries de Castelló d'Empúries hi ha 5 grups confinats, un més que ahir. En aquest centre hi ha 110 persones confinades (19 més que ahir) i dos casos positius (1 més). A l'institut El Pedró de l'Escala passen a tenir dos grups confinats (0), 50 persones en total confinades (11) i 1 positiu (0). A l'institut Cap Norfeu de Roses s'ha confinat un grup per un positiu, que implica 27 persones confinades.

Grups confinatsTotal de persones confinadesTotal de casos positiusBoadella i les Escaules

Boadella i les EscaulesCastelló d'Empúries

Castelló d'EmpúriesFigueres

FigueresLa Jonquera

La JonqueraPau

PauSant Miquel de Fluvià

Sant Miquel de FluviàVilafant

VilafantL'Armentera

L'ArmenteraL'Escala

L'EscalaFortià

FortiàRoses

RosesSant Pere Pescador

Sant Pere Pescador