01 de octubre de 2020
01.10.2020
L'Empordà
L'Escala

Comença el procés d'inscripció als cursos de l'Escola d'Adults de l'Escala

Hi ha previstes classes de ceràmica, pintura, anglès i, també de català, que ja han començat

01.10.2020 | 15:58
L'escola, al centre del municipi.

L'Escola d'Adults de l'Escala ha iniciat el procés d'inscripció als diferents cursos que es podran fer aquest any. En aquesta ocasió, no es farà la inscripció a can Masset, sinó que es gestionarà directament a través del contacte de cada professor.

Hi ha previstes classes de ceràmica, pintura, anglès i català. S'ha decidit no fer aquest any un dels cursos de més èxit, que és el de tall i confecció, precisament pel volum d'alumnes que suposava i pel fet que bona part pertanyen a grups de risc.

"Hem mirat de conservar tota l'activitat que ha estat possible, adaptant-nos sempre a les mesures marcades per les autoritats sanitàries", remarca la regidora d'Educació, Maite Cortés.

En aquest sentit, hi haurà classes que no es faran a can Masset, sinó que es dividiran en altres espais, com la biblioteca o la casa del Gavià i en algun cas, fins i tot i haurà alguna matèria que es farà de forma virtual.

Els cursos que ja han començat i que es van fer les inscripcions prèviament són els de català. Per a més informació, podeu consultar el web del consistori escalenc.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent