L'Escola d'Adults de l'Escala ha iniciat el procés d'inscripció als diferents cursos que es podran fer aquest any. En aquesta ocasió, no es farà la inscripció a can Masset, sinó que es gestionarà directament a través del contacte de cada professor.

Hi ha previstes classes de ceràmica, pintura, anglès i català. S'ha decidit no fer aquest any un dels cursos de més èxit, que és el de tall i confecció, precisament pel volum d'alumnes que suposava i pel fet que bona part pertanyen a grups de risc.

"Hem mirat de conservar tota l'activitat que ha estat possible, adaptant-nos sempre a les mesures marcades per les autoritats sanitàries", remarca la regidora d'Educació, Maite Cortés.

En aquest sentit, hi haurà classes que no es faran a can Masset, sinó que es dividiran en altres espais, com la biblioteca o la casa del Gavià i en algun cas, fins i tot i haurà alguna matèria que es farà de forma virtual.

Els cursos que ja han començat i que es van fer les inscripcions prèviament són els de català. Per a més informació, podeu consultar el web del consistori escalenc.