30 de setembre de 2020
30.09.2020
L'Empordà
Castelló d'Empúries

El govern de Castelló no està satisfet amb la gestió del passeig Marítim d'Empuriabrava

El regidor d'Urbanisme alerta que es fa un mal ús del reg automàtic i que manca de personal pel manteniment

30.09.2020 | 10:08
Un dels espais del Passeig Marítim

El govern de Castelló va mostrar la seva insatisfacció amb l'empresa de manteniment del passeig Marítim d'Empuriabrava, destacant algunes de les mancances i deficiències que presenta actualment l'espai.

Jaume Moret, portaveu del PSC, va alertar durant el ple telemàtic del dijous 24 de setembre, d'una «mala gestió» del manteniment de la flora del front de mar d'Empuriabrava i d'una gestió manual del reg. Josep Maria Canet, regidor d'Urbanisme va explicar que «el Gloria ens va fer malbé una part del reg del passeig, que ja s'ha reposat» i «dues espècies de plantes no ens han funcionat i s'hauran de substituir».
Arran de la pregunta de Moret, Canet va confessar que «no estic content de com ho gestiona l'empresa» i va lamentar que «no hi posen prou personal, no netegen bé les males herbes, s'han hagut d'arrancar parterres, no controlen el reg, reguen a l'hivern quan no toca i el reg es pot sectoritzar i no ho fan».

Posteriorment, Canet ha fet declaracions a aquest setmanari recordant que el concurs d'execució i manteniment de la zona del passeig Marítim es va adjudicar a una UTE, i que «precisament l'empresa de jardineria d'aquesta unió temporal, va fer fallida», i ha afegit que «l'altre empresa que ha assumit el manteniment, es dedica al moviment de terres i no a la jardineria, cosa que dificulta la gestió».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent