L'Associació Gironina d'Empresàries (AGE) ha creat la plataforma de comercialització per internet wwww.Gironazon.com amb l'objectiu d'agafar embranzida per fer front a la pandèmia i comercialitzar bàsicament a Catalunya i a l'Estat espanyol, però també arreu del món, els productes i serveis de les empreses i emprenedors de les comarques gironines. A la plataforma que acaba d'arrencar ja s'hi han sumat 16 empresàries amb més d'un centenar de productes i està oberta a les empreses i a professionals que vulgui unir-se a aquest projecte i estiguin associades o s'associïn a l'AGE.

Des de la plataforma es poden fer compres en línia de serveis i productes des d'un únic espai. Es poden trobar, entre altres ofertes, serveis de noves tecnologies, visites guiades, assessorament en salut, paquets gastronòmics, objectes de regal, paquets de disseny gràfic, serveis informàtics, serveis d'estratègies digitals, venda de mascaretes personalitzades o serveis lingüístics. La presidenta de l'AGE, Maria Rosa Agustí, destaca que "més que mai hi ha necessitat d'unir-se per anar endavant i poder impulsar noves iniciatives que permetin créixer en un context difícil com l'actual marcat per la pandèmia de la Covid-19". "Amb la plataforma volem minimitzar costos i maximitzar la presència al món digital de les empresàries gironines".

La plataforma va acompanyada d'una estratègia de promoció que permetrà fer difusió del nou projecte. Les xarxes socials seran un complement per poder fer un seguiment del contingut i novetats de la plataforma. "Hem començat amb molta força i il·lusió i esperem créixer i poder convertir el Gironazon.com en un portal de referència de productes i serveis del territori", indica la presidenta de l'AGE.