28 de setembre de 2020
28.09.2020
L'Empordà
Figueres

Figueres distingeix la parròquia de Sant Pere, Albert Tomàs i el Consell Esportiu

Els guardons es lliuraran el 18 d'octubre

28.09.2020 | 13:16
La Parròquia de Sant Pere de Figueres rebrà la Medalla d'Or de la Ciutat en l'any del seu mil·lenari

La Comissió del Nomenclàtor de l'Ajuntament de Figueres ha acordat les distincions de Ciutat de Figueres que han de ser ratificades el pròxim ple municipal ordinari previst pel dilluns, 5 d'octubre.

 La Parròquia de Sant Pere de Figueres rebrà la Medalla d'Or de la Ciutat, en la celebració del seu mil·lenari, "com a reconeixement als excepcionals serveis que ha prestat a la ciutat en els àmbits social, cultural, educatiu, sanitari i religiós".

Albert Tomàs Bassols (Vilabertran 8/04/1935 – Llançà 3/07/2020) serà guardonat amb la Fulla de la Figuera de Plata 2020, a títol pòstum. Per "haver destacat en la seva trajectòria pel compromís amb la ciutat de Figueres, tant en l'àmbit comercial i empresarial com en defensa de la llengua, la cultura i el patrimoni empordanès".

Finalment, el Consell Esportiu de l'Alt Empordà recollirà la Medalla al Mèrit Esportiu, en la categoria de plata. En reconeixement "als més de trenta anys de foment a la ciutat de Figueres de l'activitat esportiva en edat escolar, amb l'objectiu de fer de l'esport un instrument educatiu i d'integració social de tots els infants".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent