L'empresa Goufone oferirà, aquest divendres dia 25 de setembre, a les set de la tarda, al local social de Sant Miquel de Fluvià, una xerrada informativa sobre la possible arribada de la fibra òptica al municipi. L'Ajuntament diu als veïns que és important la seva assistència. «Per poder tirar endavant aquest projecte, caldrà saber l'interès real de les famílies de la població», manifesten des del consistori, el qual sosté que seria convenient que hi assistís un sol representant per família.

El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, i el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya, Jordi Puigneró, van presentar, el 14 de setembre passat, un conveni per facilitar el desplegament de la fibra òptica a la demarcació.

L'aportació de la Diputació en aquest conveni es materialitzarà en la preparació de la infraestructura per estendre el cable de fibra òptica, aprofitant les obres d'ampliació i millora en alguns trams de les vies verdes i de les carreteres de la xarxa viària local de la seva competència. Aquest compromís es materialitzarà en quatre projectes (42.599 metres).