L'emprenedor rosinc Mohamed El Amrani figura en el llistat dels 120 líders del futur de parla hispana i portuguesa que ha elaborat la consultoria global de comunicació i assumptes públics Llorente y Cuenca, amb la col·laboració de Trivu. D'entre aquests elegits, ell és un dels deu de l'Estat espanyol. Mohamed El Armani ha manifestat públicament que per a ell és un honor formar part de la llista dels 120 joves líders del futur.

Llorente y Cuenca i Trivu han portat a terme una investigació pionera en tècniques de processament lingüístic i intel·ligència artificial per analitzar de què parlen, de què escriuen, com pensen i quins són els valors de les noves generacions de líders socials de llengua hispana i portuguesa.

Tenint en consideració la definició de líder transformacional, aquell que compta amb un propòsit, de naturalesa mobilitzadora i amb una capacitat d'influència, la consultora ha desenvolupat un llistat que identifica 120 joves que estan cridats a ser Future Leaders, i entre ells hi ha Mohamed El Amrani. Llorente y Cuenca el presenta com a emprendedor, comunicador i activista social català-marroquí; a més de fundador de la Xarxa de Convivència de Roses.

La llista té un abast mundial tenint en compte que hi figura una generació de joves d'Espanya i de Portugal, però també d'Argentina, Perú, els Estats Units, Xile, Equador, Brasil, Colòmbia, República Dominicana, Panamà i Mèxic.