El president de la Junta Local del Partit Popular Català de Figueres, Daniel Ruiz, ha criticat en un comunicat de premsa, i també a través de les xarxes socials, "el canvi de criteri de part del Govern de Figueres" pel que fa a la construcció d'un nou pavelló municipal. Ruiz ha manifestat que "el cinisme del Govern de Figueres és cada cop més sorprenent", i ha argumentat aquest comentari dient que "el 2019, l'actual regidor d'Esports, César Barrenechea, quan estava l'oposició, era crític amb el projecte de 5,8 MEUR i assegurava que això havia de costar 3,4 MEUR, abstenint-se de la votació. Però ara ho liciten pel preu de fa un any".

El President del PPC de Figueres ha volgut remarcar que "els actuals socis de Barrenechea, la CUP i Compromís, van votar en contra, al·legant que seria una "irresponsabilitat" i una "construcció faraònica" i recalca que "un cop més veiem com a aquest govern l'acompanya la incoherència".

Ruiz afirma que "el Partit Popular de Figueres sempre hem estat favorables en aquesta inversió com a infraestructura dinamitzadora per a la ciutat i la comarca, així ho vam demostrar votant a favor del projecte el 2019".

El representant popular afirma que "que la majoria d'actuacions que s'han portat en els últims temps amb relació a l'esport han estat peticions i acords pressupostaris del Partit Popular, entre d’altres: la millora d'accessos a l'Estadi Albert Gurt, el seu enllumenat i les pistes esportives d'Horta Capallera". Tot i la crítica, Daniel Ruiz diu: "ens alegrem de la licitació, ja que era una demanda dels clubs esportius que feia massa temps que durava".